fbpx

Organisationer

Jeg tilbyder foredrag om:

 

Organisatorisk Recovery – Det faglige paradigmeskift. Foredraget omhandler det faglige paradigmeskift, der knytter sig til den Recovery orienterede teori og metode, og giver indsigt i den viden og de kompetencer der er brug for, til at understøtte dette paradigmeskift. Foredraget er velegnet til:

  • Socialpsykiatriske tilbud i Københavns Kommune, der arbejder med implementering af den nye grundfortælling.
  • Arbejdspladser der overvejer eller har implementeret peer-støtte i deres tilbud.
  • Virksomheder, institutioner og lignende der ønsker at foretage en organisatorisk omstrukturering til en mere recovery-orienteret filosofi og arbejdstilgang.
  • Uddannelsesinstitutioner( sygeplejersker, ergoterapeuter, pædagoger ) som ønsker, at klæde de studerende godt på i forhold til, at komme ud og arbejde i social og behandlings-psykiatrien.

 

Motivation – Hvad motiverer og hvordan støtter vi denne proces..? Et foredrag hvor jeg kombinerer min egen recovery-historie med faglige indsigter og bud på, hvordan vi som professionelle, kan støtte mennesker med psykiske lidelser til, at genfinde motivationen og troen på et mere meningsfuldt liv. Foredraget er velegnet til:

  • Institutioner i Psykiatrien.
  • Private organisationer og bosteder i socialpsykiatrien.
  • Foredraget henvender sig især til personalegrupper der oplever, at være udfordret af manglende entusiasme, motivation og samarbejdsevne fra beboerne/patienterne.

 

Den afhængige personlighed – Professionel forståelse og faglig kompetence. I Danmark lever tusindvis af mennesker i afhængighed af spil, porno, mad, shopping, arbejde, motion, smartphones, stoffer og alkohol. Foredraget afklarer afhængighedens proces og udvikling, og oplyser om de mange negative sociale og følelsesmæssige konsekvenser, der er forbundet med et liv i misbrug. Foredraget er velegnet til:

  • Organisationer og fagpersoner, der arbejder med afhængige og misbrugende mennesker, eller har berøringsflade med målgruppen i større eller mindre omfang.
  • Foredraget er også velegnet til forældre og andre pårørende, der lider sammen med den afhængige, og ønsker at tilegne sig en bedre forståelse af afhængighed samt modtage råd, støtte og vejledning.

Skriv til mig

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.