fbpx

Om mig

Hvis du sidder og læser dette, så overvejer du måske, om et psykoterapeutisk forløb kunne være noget for dig. Og hvis du er min næste nye klient, så fortjener du at vide lidt om, hvorfor jeg overhovedet beskæftiger mig med psykoterapi.

Min passion for terapi udspringer af en oplevelse i mit eget liv. På et tidspunkt var jeg kørt fast i livet. Uden at vide helt hvorfor, sad jeg simpelthen bare stille, og kunne se hvordan det med kærester, familie, uddannelse og job, tilsyneladende var let for alle de andre, men forsvandt længere og længere væk fra mig. Jeg blev mere og mere tom indeni, og mistede modet og troen på mig selv og livet.

Jeg begyndte at misbruge hash og andre stoffer for at flygte fra denne smerte, og snart hørte jeg mig selv sige ” det bliver aldrig anderledes, det bliver kun værre ”.

Først via misbrugs-behandling og senere igennem et længerevarende terapi-forløb, opdagede jeg hvordan det, at blive forstået og mødt med empati og rummelighed, langsomt begyndte at forandre mig. I terapien fik jeg mulighed for, at undersøge og bearbejde de underliggende årsager, til såvel mit misbrug som mine selvnedgørende tanker og manglende mod på livet.

Kort sagt gennemlevede jeg en proces hvor jeg fandt en vej tilbage til livet. Det betød blandt andet, at jeg begyndte at leve i overensstemmelse med mine værdier, fandt en ny og dybere forståelse, af min egen identitet og lærte den kunst det er, at blive bedre til at have det dårligt, når det var nødvendigt. Min rejse fra tomhed og følelsen af at være forkert og utilstrækkelig, til at opdage min styrke, ressourcer og genfinde min tillid og tro på mig selv, blev et vendepunkt i mit liv.

Lige siden har jeg været dybt fascineret af forandringsprocesser. Jeg havde nu en personligt levet erfaring med, at forandring er mulig, men jeg blev utrolig nysgerrig på, at forstå hvad det egentlig er der sker, når vi mennesker stopper op og siger ” nu er det nok – jeg vil ikke leve sådan her længere ”. Hvis jeg kan forandre mig, så kan andre det også tænkte jeg, og lige siden har jeg mærket et dybfølt ønske om, at støtte andre mennesker i, at gennemleve en sådan opvågning og forvandling.

For at kunne facilitere sådanne processer på en tryg, etisk og kompetent facon, har jeg fuldført en række forskellige uddannelser.

Det er nødvendigt at være godt funderet i en teori, for at navigere i arbejdet med andre mennesker. Mit teoretiske ståsted er den Neuroaffektive udviklingspsykologi, der er udviklet af Susan Hart og Marianne Bentzen.
Denne teori giver mig et landkort at navigere efter, således at jeg gennem arousalregulering, affektafstemning og mentalisering kan støtte klientens emotionelle udvikling på alle nervesystemets niveauer.

Neuroaffektiv udviklingspsykologi hjælper mig til at forstå og facilitere de dybereliggende synkroniserings-processer, der former og modner den psykoterapeutiske proces.

De neuroaffektive kompasser hjælper mig til, at afdække hvor klientens nærmeste udviklingszone ligger, og hvor i nervesystemet ressourcen for relationelle samspil findes. Derved kan jeg bedre se og forstå det hele menneske, og ikke kun klientens historie og narativ, og det gør mig i stand til, at skabe de bedste rammer for synkronisering og mødeøjeblikke, der støtter klientens modningsproces og udvider nervesystemets resiliens.

I 2016 startede jeg min private psykoterapeutiske praksis, hvor jeg har specialiseret mig i at arbejde med afhængighed og misbrugsproblematikker.

Se mit CV lige her

Uddannelser

2018-2019 Neuroaffektiv Psykoterapi ved Susan Hart & Marianne Bentzen.

2012-2016 Psykoterapeut ved ID Academy.

2016 Diplomuddannelse til Recovery-Mentor.

Uddannelsen kombinerer teoretisk faglig viden, om den Recovery orienterede teori og metode, med en professionalisering af egne levede erfaringer.

2015-2016 CENAPS – Misbrugsbehandler.

Cenaps-modellen er en bio-psyko-social behandlingsmetode, med afsæt i den kognitive adfærdsterapi, og er udviklet af amerikaneren Terence T. Gorski.

2006-2008 Basisuddannelse i Gestaltterapi ved Nordisk Gestalt Institut.

Kurser

2019 Dissociationsfænomener omsat til psykoterapeutisk praksis med Susan Hart.

2019 Seminarer om toksisk skam med Inge Holm & Lars J. Sørensen.
2018 Funktionen af – og forløsningen af skyld og skam med Marianne Bentzen.
2018 De Professionelle Mødeøjeblikke med Marianne Bentzen.

2017 DPSPs årlige internationale Seminar med Bruce D. Perry.

Childhood Trauma and Brain Development – The Neurosequential Model of Therapeutics.

2015 Selvindsigts Retreat med Ole Vadum Dahl.

5 dages kursus hvor en gradvis disidentifikation med hverdagens kendte roller og identitet åbner op for en dybere undersøgelse ind i – hvem er jeg?

2014 Kursus i Indre Ledelse ved det spirituelle center Brahma Kumaris.

Autentisk ledelse forudsætter en autentisk person med kendskab til egne ressourcer, egne begrænsninger og egen udviklingshistorie.

2014 Big Mind med Genpo Roshi.

Big Mind kombinerer Zen-Buddhistisk lære med Voice-Dialog metoden.

2011 Kursus i Kognitiv Adfærds Terapi.

Erhvervserfaring:

2015 – Ansættelse i Socialpsykiatrien i Københavns Kommune.

Jeg afholder individuelle recovery forløb, hvor jeg blandt andet støtter beboerne i håndtering af psykisk sygdom og dertilhørende symptomer såsom: misbrug, angst, spiseforstyrrelser, tvangstanker, stemmehøring, selvskade etc.
Gennem mit arbejde i socialpsykiatrien, har jeg fået en dybere indsigt i psykiatriske
diagnoser og tilblivelsen af svære psykiske ubalancer, samt effekterne af en traumatiseret baggrund.
Igennem de sidste 5 år har jeg bevidnet sindets fantastiske evne til at beskytte sig selv og overleve.

2013-2015 Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade.

Frivilligt arbejde som personlig rådgiver.

2012 Samtalegrupper KBH.

Samtale-makker for unge med problemer.

Skriv til mig

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.